Ahmet Koz Ortaokulu

Telefon : 05422712005 okul müdürü
WEB https://sungurluahmetkozortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HACIOSMAN KÖYÜ HACIOSMAN KÜME EVLERİ AHMET KOZ ILKOKULU BLOK NO 91 SUNGURLU / ÇORUM
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik çağdaş bireyler yetiştirebilmektir.”
MİSYON : Ülke çapında toplumun ihtiyaç duyduğu, teorik ve pratik becerilerle donatılmış; aldığı eğitimi gereksinim duyduğu her alanda kullanabilen; mesleğindeki yeni gelişmeleri takip edebilen; çağdaş değişime ayak uydurabilen; öğrenmeyi bilen; toplum çalışmasına yatkın, çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilen; üstün iş ahlakına sahip, 2020’li yıllarda ülke kalkınmasının lokomotifi olacak bir gençlik yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (kömürlü)
Lojman : SOBALI 2 ODALI BANYO MUTFAK TUVALET Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Özel araç ve servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık: 105 km İlçe Merkezine Uzaklık: 35 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :